Tapas & Mezzes

De naam Ouzeri Tapas & Mezzes spreekt eigenlijk voor zich. Wij serveren heerlijke kleine gerechtjes uit de landen rondom de Middellandse Zee. Niet alleen de Spaanse tapas, maar op onze kaart treft u ook hapjes aan uit bijvoorbeeld Griekenland en Turkije.

Ons sfeervolle restaurant is geschikt voor zowel een romantisch diner voor twee, als voor een gezellige avond met een grote groep vrienden, vraag daarvoor naar onze all-in groepsarrangementen.

Of we het nu tapas, mezedes, antipasti of hors d’oeuvres noemen, u vindt ze op onze uitgebreide kaart.

Een stukje geschiedenis

Op 1 juni 2004 opende Tapas & Mezzes haar deuren in het kleinste pandje aan de Markt in Delft. Of eigenlijk, ‘heropende’ want al sinds 1973 werd er hier met hart, ziel en Mediterraanse passie gekookt. 

Toen het tijd was voor onze Pater Familias om het wat rustiger aan te gaan doen, heeft de jonge generatie de kans gegrepen om een wens uit te laten komen… Een gezellig klein restaurantje met de hapjes uit de landen waar onze wortels liggen. In 2008 groeiden wij op de Markt uit ons jasje, tijd voor een verhuizing naar de zonnigste gracht van Delft, op een steenworp afstand, het Vrouwjuttenland. Hier is het nog net zo knus en gezellig als op de Markt, maar het is wel ruimer en.... u kunt heerlijk dineren op het water op onze terrasboot in de zomer. We hopen u binnenkort warm welkom te heten!